Monday, November 09, 2009

makan time~

sebelum majlis bermula~

abg muz dan abg hairie~

antara mereka yang hadir...


semua...

mereka~

kak bieb model~

red carpet...

abg hairie crite pengalamannya...
cikgu bm bace sifir!!...

aksi 'chicken dance' terlampau!..

lagu ape abg johan nyanyi???




majlis meraikan senior sem 7...
kelab debat bahasa melayu,

UPSI....

alhamdulillah,
selesai dan terlaksana jua akhirnya...
terima kasih kepada senior2 yang sudi melapangkan masa untuk hadir~
abg kama,

abg hairie,

abg johan,

abg faiz,

abg muz,

kak bieb...
apa pun anda semua tetap yang terbaik!!....




bukan sahaja makan2 menjadi agenda,

sempat juga sambut bufday abg hairie...

HAPPY BELATED BUFDAY ABG HAIRIE!!...

lepas tu, semua senior kene main ala2 kotak beracun la,

tapi tak la beracun mane kan...

hm, abg johan kene nyanyi untuk seorang yang berlainan jantina...

kak minie menjadi pilihan...

kak bieb pula perlu menjadi model...
dan abg faiz menjadi teman...
abg hairie diminta menceritakan pengalaman pahit semasa berada dalam kelab orator ini...
abg kama perlu membuat aksi 'chicken dance' diiringi muzik...
kak nad~pres KDBM menjadi teman seangkatan...
abg faiz pula perlu katakan I LOVE U kepada siapa yang disukainya...
sudah tentulah kak bieb yang menjadi pilihan..
haha~

motif sangat!

abg muz pulak kena baca sifir 12 dan 7...
cikgu bahasa melayu kene bace sifir!
memang saat abg muz bace sifir kelakar...
terkeluar penanda wacana, kata hubung dan sebagainya...
ehe~



apapun, makan2 tetap meriah walaupun mereka yang ada paper
turun juga melapangkan waktu...
amir, abg fawez, kak ainie, abg abu, madi, bihah dsbg...
hm,
moga KDBM UPSI selepas ini
semakin terus berdiri teguh, kukuh
dan terus begemerlapan dalam dunia orator universiti...
mudah2an...
nanti2 kita sambung lagi, ade paper ari ni....
uhu~

5 comments:

  1. wuishhh amir...gmbar chicken dance x comey..delete2..hehehhe..

    ReplyDelete
  2. hahaha chantexnyer background, but need change the clor fonts koot.. nanti modified balek.. heheh.. malam semalam best.. kalo xder exam sah sah saaah.. tunggu sampai habes.. uhuu~

    ReplyDelete
  3. ait..apa pasal nama aku takdak? hehe

    ReplyDelete
  4. 2la fawez, malam tu memang best, tapi dah sebab ada exam esoknya, terpaksarela blah awal. huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails